mobiliteitsdienstverband

Het mobiliteitsdienstverband: wat betekent het voor u?

Uw kwaliteiten bieden toegevoegde waarde voor andere werkgevers. Daar zijn wij van overtuigd. We hebben al vaak ervaren hoe gedreven professionals bij een nieuwe werkgever opbloeiden en weer in hun kracht kwamen. Wij helpen u graag deze kwaliteiten tot uiting te laten komen, zodat u waardevol blijft op de arbeidsmarkt. Ons doel is om samen met u tot een duurzame oplossing komen. De weg daarnaartoe bestaat uit een aantal vaste stappen; de invulling van die stappen varieert per kandidaat.


1. Oriënterend gesprek om kennis te maken
Tijdens het oriënterend gesprek maken we kennis met elkaar. Hierbij is alle ruimte om in te gaan op persoonlijke wensen, behoeften en verwachtingen. Dit gesprek is de basis voor een uitgebreide intake.


2. Intake om u beter te leren kennen
Vertrouwen is de basis. Als er voldoende vertrouwen is in elkaar, starten we met de intake. Daarin proberen we u nog beter te leren kennen. We beginnen met een talent-, persoonlijkheids- en gedragstest door een ervaren consultant. Op basis van de testresultaten overleggen we met u welk type begeleiding ingezet zal worden. We werken daarvoor samen met gerenommeerde outplacementbureaus als Van Ede & Partners en Focus Nederland. Ook werken we samen met arbeidspsychologen en loopbaanadviseurs.

3. Persoonlijk begeleidingstraject afgestemd op uw situatie
Onze begeleiding is altijd persoonlijk en afgestemd op uw specifieke situatie. Want samen werken we aan een arbeidsprofiel dat aansluit bij uw behoeftes, voorkeuren, talenten en drijfveren. We zorgen dat u kansrijk kunt solliciteren, onder andere door veel aandacht te besteden aan uw curriculum vitae.


4. Actief op zoek naar een nieuwe uitdaging
Samen komen we het verst! Naast de inspanningen die u zelf doet om actief naar werk te zoeken, bemiddelen wij in de zoektocht naar een duurzaam resultaat. Soms eerst via tijdelijke opdrachten, maar het uiteindelijke doel is altijd een nieuwe baan of zelfstandig ondernemerschap.

sequens next | Postbus 94 | 2770 AB Boskoop | 0172 - 404 405