begeleiding na ontslag

Altijd persoonlijke begeleiding op maat

 

U staat centraal
Uw persoonlijke situatie is altijd het vertrekpunt in onze begeleiding. We kijken gezamenlijk waar behoefte aan is. Wat helpt u in de zoektocht naar een nieuwe plek? Ons netwerk van professionele coaches, loopbaanadviseurs, arbeidspsychologen, pensioendeskundigen, gerenommeerde outplacementbureaus en ervaren begeleiders biedt hulp in elke situatie.


Accent op uw sterke kanten
Het vinden, onderkennen en benutten van uw sterke kanten ligt aan de basis van een succesvol traject. Daarop leggen wij de focus in de begeleiding. Samen werken we aan een arbeidsmarktprofiel dat aansluit bij uw voorkeuren, talenten en drijfveren.


Zelfvertrouwen als voorwaarde voor succes
Wij vinden het belangrijk dat u vertrouwen heeft in uzelf. En dat u positieve energie voelt als u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Wij begrijpen als geen ander dat het niet gemakkelijk is om afscheid te moeten nemen van uw werk of werkgever. Daarom krijgt u eerst ruimte om te reflecteren en te verwerken wat er is gebeurd. Want pas als het verleden op een goede manier is afgesloten en nieuw vertrouwen is gegroeid, lukt het om de toekomst op een zinvolle manier tegemoet te treden. Dan kunt u grote stappen zetten!

sequens next | Postbus 94 | 2770 AB Boskoop | 0172 - 404 405