diana

Diana van Kleef - accountmanager

“Het vertrouwen krijgen van de mensen die wij op weg helpen bij het vinden van een nieuwe bestemming, dát is voor mij de mooiste uitdaging. Ik loop als het ware een tijdje samen op met de kandidaat totdat deze zijn plek gevonden heeft. Meer dan 25 jaar werken voor werkgevers in de publieke sector helpt me hen goed te adviseren bij realiseren van een échte duurzame, oplossing voor hun werknemers.”

ingrid

Ingrid Wijnands - accountmanager

“Als HR-adviseur beschik ik over jarenlange ervaring en ben ik in staat mij in te leven in werknemer én werkgever. Ik help mijn cliënten met het verhogen van hun zelfkennis, zodat ze zelfbewust, met kracht en vertrouwen aan hun toekomst kunnen werken. Daarbij sta ik hen met raad en daad en op praktische wijze bij in hun zoektocht naar nieuw werk. Vanuit mijn enthousiasme en bevlogenheid ben ik ervan overtuigd dat iedereen nieuw waardevol werk kan veroveren. Ik help onze cliënten hier graag bij!”

marjapng

Marja van den Berg - accountmanager

“Niets geeft mij meer voldoening dan mensen te helpen weer zicht te krijgen op hun mogelijkheden en potenties. Hen suggesties aanreiken, klankbord zijn voor hun plannen, hen adviseren over de kansen die zich voor hun toekomst aandienen. Mijn betrokkenheid bij deze processen, mijn achtergrond en ervaring als HR -adviseur en mijn vaardigheid te luisteren naar wat gezegd of juist niet gezegd wordt zijn kenmerkend voor mijn werkwijze.”

 

harma

Harma van Buren - secretaresse

“Iemand na afloop van een traject met opgeheven hoofd en vol zelfvertrouwen verder zien gaan. Dat vind ik mooi om te zien. Daarnaast vind ik het mooi om de groei die de kandidaten doormaken te ervaren. Ik zorg ervoor dat de administratie op orde is en sta in voor het eerste klantcontact, zodat Diana, Ingrid en Marja alle tijd hebben om de kandidaten persoonlijk in dit traject te begeleiden. Dit doe ik graag grondig en secuur, met aandacht voor iedere kandidaat.”

sequens next | Postbus 94 | 2770 AB Boskoop | 0172 - 404 405