ik-zoek-een-werknemer

Ik zoek een goede medewerker

U bent werkgever in de publieke sector. Bij een gemeente, provincie, waterschap of bij de rijksoverheid. Of bij een andere organisatie met een publieke taak. U weet dat het lastig is om mensen te vinden die uit het juiste hout gesneden zijn. Die begrijpen wat het is om te werken in een complexe organisatie, met veel maatschappelijke verantwoordelijkheid. Die zich willen inzetten voor concreet resultaat voor mens en samenleving.

 

sequens next begeleidt medewerkers vanuit de publieke sector van baan naar baan. Veelal hebben onze kandidaten een functie bekleed in het hoger management bij een publieke instelling. En staan zij klaar om hun energie te wijden aan een nieuwe uitdaging. Wij werken met buitengewoon gemotiveerde kandidaten. En durven met zekerheid te zeggen dat zij zeer gekwalificeerd zijn voor de uitdagingen die het publiek domein biedt.

 

Lees ook meer in onze factsheet.

Gemeente Neder-Betuwe:

“Via sequens next hebben wij een controller ingehuurd welke zo goed is dat we besloten hebben hem in dienst te nemen. sequens next is een betrouwbaar en betrokken bureau. Betrokken bij zowel de opdrachtgever als bij de medewerker die door sequens next gedetacheerd wordt. sequens next kent haar klanten en weet daardoor de juiste kandidaten te leveren.”

 

Gekwalificeerd personeel in dienst nemen

Ook mogelijk op tijdelijke basis

sequens next | Postbus 94 | 2770 AB Boskoop | 0172 - 404 405